Siirry sisältöön

Helsinki

Suuret Oluet – Pienet Panimot (SOPP) Helsinki 2021

  • Kaisaniemenpuisto
  • Ke 28.7.2021 klo 12.00 – 01.00
  • To 29.7.2021 klo 12.00 – 01.00
  • Pe 30.7.2021 klo 12.00 – 01.00
  • La 31.7.2021 klo 12.00 – 01.00
  • Tiedote 17.6.2021: SOPP Helsingin järjestelyt etenevät suunnitellusti.

 

Mukana olevat panimot

Panimot & juomavalmistajat

Näytteilleasettaja

Kaupunki

Kotisivu

Ranskalaiset pienpanimot -yhteisosasto
Ranska
8-Bit Brewing
Espoo
Bock's Corner Brewery
Vaasa
Fiskarsin Panimo
Fiskars
HIISI
Jyväskylä
Honkavuori
Joensuu
Iso-Kallan Panimo
Kuopio
Karvilan Panimo
Karvila
Kiiski
Mäntsälä
Lammin Sahti
Lammi
Lapin Panimo
Rovaniemi
Loimaan Panimo Oy
Loimaa
Maku Breweing
Tuusula
Mallaskosken Panimo
Seinäjoki
Malmgårdin Panimo
Loviisa
Nokian Panimo
Nokia
OlutMylly
Forssa
Paloaseman Panimo
Nummi
Plevna / Koskipanimo
Tampere
Pyynikin Brewing Company
Tampere
Saimaa Brewing Co.
Mikkeli
Sonnisaari Panimo
Oulu
Stadin Panimo
Helsinki
Stallhagen Ab
Ahvenanmaa
Suomenlinnan Panimo
Helsinki
Takatalo & Tompuri
Virolahti
Teerenpeli Panimo & Tislaamo Oy
Lahti
Tornion Panimo
Tornio
Varastopanimo
Joutsa
Waahto Brewery
Savonlinna
Ägräs Distillery
Fiskars

Menu


Ruisherkku

Mitä olisikaan Suomen kesä ja oluttapahtuma ilman Ruisherkkua?! Ruisleipä ja valkosipulin tuoksu huumaavat tapahtumakansaa jo kymmenettä kesää. Jos olet valkosipulin ystävä, tätä ei voi jättää väliin; valkosipulivoissa paahdetut ruisleivät ovat oluen parhaita ystäviä. Seuraa tuoksua ja maista joko yksin tai pöytäseurueen kanssa!

Ruisherkku on valkosipulivoissa paahdettua kotimaista ruisleipää. Ruisherkku on kasvisannos dipillä ja maustekurkuilla, Mättö ja Pekonitouhu ovat salamilla tai pekonilla lihaisammaksi tuunattuja versioita. Kimppakivasta riittää maistuvaa jaettavaa koko seurueelle. Seuraa tuoksua, tule ja maista!

www.facebook.com/Ruisherkku
@ruisherkku


Hellsinki’s Real Hot Dogs

Tarjoilemme parhaita mahdollisia hodareita ja wurstiannoksia. Ilman oikoteitä teemme kaikki täytteet, kastikkeet ja lisukkeet itse, tuoreista raaka-aineista. Tule ja testaa mikä on sinun suosikki Gourmet-hodarisi: New Yorker, Mexican vai German. Vai maistuisiko oluen seurana Currywurst tai Cheddar-Jalapeno?

Currywurst on perinteinen saksalainen herkku, Cheddar-jalapenowurst on mausteisemman ruoan ystäville. Lisukkeet  voit valita oman maun mukaan listaltamme. Gourmet Hodareista löytyy perinteisempi New Yorker, Mexicanissa on enemmän potkua ja German on hapankaalin ystävän valinta. Kaikki täytteet ja kastikkeet teemme itse tuoreista raaka-aineista. Yhteistyökumppanimme ovat Helsingin Makkaratehdas, Hellmans ja Nurmileipä.

@hki_real_hotdogs
www.facebook.com/makkaraherkku


Kuivalihakundi

Ronskilla otteella valmistettua kuivalihaa! Kuivalihakundilta löytyy valikoimasta muun muassa, nautaa, kanaa, porsasta, hevosta ja saksanhirveä!
Homma on saanut alkunsa kotikeittiöstä ja siitä, kun meille ei kelvannut paskat jerkyt! Ollaan vuosien aikana kasvettu alan merkittäväksi toimijaksi ja meijän visioissa tullaan olemaan maailman törkysin ja ronskein kuivaliha valmistaja!

Myymme kuivalihaa, suurimmaksi osaksi suomalaisista lihoista valmistettuna.


Visalle Oy & Haapasalon Hatsapuri

Visalle Oy on vuonna 2009 perustettu perheyritys.

Valikoimastamme löytyy aitoja Lappeenrantalaisia Vety ja Atomi lihapiirakoita (myös vege- ja gluteenittomat vaihtoehdot). Vedyt ja Atomit valmistetaan täysin suomalaisista raaka-aineista. Kesän 2021 uutuutena tuomme tapahtumiin, myös maankuuluja Haapasalon hatsapurileipiä. Hatsapurit valmistetaan pääsääntöisesti Puumalassa. Tilapäisesti hatsapureja voidaan kuitenkin toistaiseksi teettää sopimusvalmistajilla Suomessa ja Virossa, jos kapasiteetti Puumalassa ei riitä vastaamaan kysyntää.

facebook/visalleoy
FB: Haapasalon Hatsapuri
IG: @haapasalonhatsapuri


 


 


 

Juomatarjonta

Lisäksi tapahtumassa jaossa runsas, mutta rajallinen määrä painettuja käsiohjelmia, joihin on listattu mukana olevat panimot ja heidän osastonsa juomatarjonta. Julkaistavat tiedot perustuvat panimoiden ilmoittamiin tietoihin. Muutokset juomavalikoimassa ovat mahdollisia, ajan tasalla olevat juomatiedot ja valikoiman saatte ko. osastolta paikan päältä. Tarjolla on sadasta kolmeen sataan erilaista juomaa. Myös alkoholittomia juomia saatavissa.

Liput

Päivitämme sivujamme.

Osta lippuja

Lasimaksu

Lasi on maksullinen. Tyhjän lasin saa viedä kotiin. Mikäli palautat lasin ehjänä lasipisteeseen, hyvitämme lasista 2 eur. Jotta kukaan ei keräilisi toisten tuoppeja, hyvitys annetaan yhdestä lasista yhdelle henkilölle.

Saatavissa on myös yhden desilitran maistelulaseja, jotka myydään omaksi.

Tapahtumassa käytetään ainoastaan tapahtuman omia pestäviä laseja. Mikäli sinulle on ennestään virallinen SOPP -lasi, voit sitä käyttää. Lasimaksu sisältyy pääsylippujen ja ennakkolippujen hintaan.

Saapuminen

 

Ohjelma

Tapahtuman pääosassa ovat suomalaiset pienpanimotuotteet.

Muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Kartta

 

Hyvä tietää

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja lisätietoihin klikkaamalla tästä.

olutpajt