Siirry sisältöön

Helsinki

Suuret Oluet – Pienet Panimot (SOPP) Helsinki

Kiitos kävijöille, näytteilleasettajille ja yhteistyökumppaneille!
Suuret Oluet – Pienet Panimot Helsinki 2020 järjestetään alustavasti 29.7.2020 – 1.8.2020 (muutokset mahdollisia).

Kaisaniemen puisto

Sisäänkäynti suljetaan noin tuntia ennen sulkemisaikaa.

 

SOPP muutti Kaisaniemen puistoon

Miltä kuulostaisi kesä, pienpanimofestarit, juomat oikeista laseista, rento tunnelma ja laaja juomavalikoima? SOPP eli Suuret Oluet – Pienet Panimot on vastaus tähän kaikkeen. Ensimmäisen kerran Suuret Oluet – Pienet Panimot järjestettiin Lahdessa vuonna 2003 ja pari vuotta myöhemmin Helsingissä.

SOPP Helsinki muutti kesällä 2019 Kaisaniemen puistoon isommalle ja viihtyisämmälle tontille ja sieltä meidät löytää myös kesällä 2020.

Rautatientorin express lasipiste ja lipunmyynti

Rautatientorille jää tapahtumaa tukevia toimintoja, kuten muun muassa lasipiste ja lipunmyynti. Ostamalla lasin ja/tai lipun etukäteen Rautatientorilta, pääset Kaisaniemessä suoraan priority-jonon kautta alueelle sisään. Tervetuloa viihtymään Suomen suurimpaan Suuret Oluet – Pienet Panimot tapahtumaan!

Panimot & juomavalmistajat

Näytteilleasettaja

Kaupunki

Kotisivu

Osaston nro.

Menu


 


 


 

Juomatarjonta

Kun tapahtuma alkaa, julkaisemme tässä kohdassa mietojen juomien listan.

Lisäksi tapahtumassa jaossa runsas, mutta rajallinen määrä painettuja käsiohjelmia, joihin on listattu mukana olevat panimot ja heidän osastonsa juomatarjonta. Julkaistavat tiedot perustuvat panimoiden ilmoittamiin tietoihin. Muutokset juomavalikoimassa ovat mahdollisia, ajan tasalla olevat juomatiedot ja valikoiman saatte ko. osastolta paikan päältä. Tarjolla on sadasta kolmeen sataan erilaista juomaa. Myös alkoholittomia juomia saatavissa.

Liput

Suosittelemme ostamaan liput etukäteen.  Suosittelemme pöytävarauslippuja, hinta sisältää enintään kahdeksan hengen sisäänpääsyt, lasimaksut ja oman pöydän. Pöytä on käytössänne niin kauan kuin olette alueella ja käytätte pöytää. Lipun hinta riippuu siitä, milloin saavutte alueelle.

Ennakkolipunmyynti päättyy ko. päivän aamuna, ellei ennakkolippuja ole myyty loppuun tätä ennen. Ennakkolipun ostaneet voivat tulla suoraan tapahtuman portille, josta henkilökunta ohjaa teidät oikeasta paikasta sisälle. Ennakkolippujen virallinen jälleenmyyjä on Tiketti.

Kaikkia paikkoja ei myydä etukäteen, vaan tapahtumaan voi ostaa pääsylipun myös portilta (hinnat julkaistaan myöhemmin). Portilta myydään lippuja sitä mukaan, kun alueella on tilaa.  Tapahtumaan on perinteisesti vapaa pääsy päivittäin klo 18.00 saakka.

Osta lippuja

Lasimaksu

Lasimaksu on 4 eur. Tyhjän lasin saa viedä kotiin. Mikäli palautat lasin ehjänä lasipisteeseen, hyvitämme lasista 2 eur. Jotta kukaan ei keräilisi toisten tuoppeja, hyvitys annetaan yhdestä lasista yhdelle henkilölle.

Saatavissa on myös yhden desilitran maistelulaseja, jotka myydään omaksi 5 euron hintaan.

Tapahtumassa käytetään ainoastaan tapahtuman omia pestäviä laseja. Mikäli sinulle on ennestään virallinen SOPP -lasi, voit sitä käyttää. Lasimaksu sisältyy pääsylippujen ja ennakkolippujen hintaan.

Saapuminen

Kaisaniemen puisto sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa. Rautatientorilta alueelle on 2 min kävelymatka. Tapahtumaan on helppo saapua tulitpa sitten kävellen, pyörällä, julkisilla tai taksilla.
Pääsisäänkäynti Kaisaniemeen sijaitsee Kansallisteatterin puoleisessa päädyssä.

Ohjelma

Tapahtuman pääosassa ovat suomalaiset pienpanimotuotteet. Iltaisin tapahtumassa on myös esiintyjiä:

  • Tiedot julkaistaan lähempänä

Muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Kartta

Opaskartta alueen toiminnoista julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Hyvä tietää

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja lisätietoihin klikkaamalla tästä.