Siirry sisältöön

Tampere

Suuret Oluet – Pienet Panimot (SOPP) Tampere 2021

  • Ratinanniemen festivaalipuisto
  • To 1.7.2021 klo 15.00 – 00.00
  • Pe 2.7.2021 klo 15.00 – 00.00
  • La 3.7.2021 klo 12.00 – 01.00
  • Tiedote 1.7.2021 – Ratinanniemessä kaikki valmista, tervetuloa!

Juomalistaan voit tutustua tästä: JuomalistaTRE2021

Tutustuthan koronaohjeisiin ja toimitaan yhdessä toisistamme huolehtien

Hyvä asiakkaamme, toimitaan yhdessä vastuullisesti, jotta koronavirus ei leviä. Olemme tehneet paljon erilaisia toimenpiteitä, joilla koronaviruksen leviämistä ehkäistään tapahtumassa. Tapahtuma-alueelle ei saa tulla jos sinulla on nuhaa tai yskää tai muita koronavirukselle tyypillisiä oireita. Jos sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi / nenäsi nenäliinalla. Heitä nenäliina tämän jälkeen roskiin ja pese kädet wc-vaunussa tai käytä käsidesiä. Tutustu ohjeisiin tarkemmin tästä.

Panimot & juomavalmistajat

Näytteilleasettaja

Kaupunki

Kotisivu

Osaston nro.

8-Bit Brewing
Espoo
6
Bock`s Corner Brewery
Vaasa
7
Fiskarsin Panimo
Fiskars
2
Honkavuori
Joensuu
8
Iso-Kallan Panimo
Kuopio
10
Lammin Sahti
Lammi
19
Linden Brewery
Rauma
9
Loimaan Panimo Oy
Loimaa
4
Maku Brewing
Tuusula
5
Nokian Panimo
Nokia
15
Plevna / Koskipanimo
Tampere
18
Pyynikin Brewing Company
Tampere
11
Sonnisaari Panimo
Oulu
12
Stadin Panimo
Helsinki
17
Suomenlinnan Panimo
Helsinki
1
Takatalo & Tompuri Brewery
Virolahti
16
Tornion Panimo
Tornio
14
Waahto Brewery
Savonlinna
13
Ägräs Distillery
Fiskars
3

Menu

Tapahtumassa ruokamyyjiä, joiden valikoimiin kuuluu muun muassa seuraavanlaisia herkkuja:


Texas BBQ

Texas BBQ tarjoaa food truckista herkullisia premium burgereita Black Angus pihveillä tai BBQ lihoilla. Lautasannoksena Texas chiliä. Texas BBQ on tuttu myös aiemmista SOPP -tapahtumista!


Ruisherkku

Mitä olisikaan Suomen kesä ja oluttapahtuma ilman Ruisherkkua?! Ruisleipä ja valkosipulin tuoksu huumaavat tapahtumakansaa jo kymmenettä kesää. Jos olet valkosipulin ystävä, tätä ei voi jättää väliin; valkosipulivoissa paahdetut ruisleivät ovat oluen parhaita ystäviä. Seuraa tuoksua ja maista joko yksin tai pöytäseurueen kanssa!

Ruisherkku on valkosipulivoissa paahdettua kotimaista ruisleipää. Ruisherkku on kasvisannos dipillä ja maustekurkuilla, Mättö ja Pekonitouhu ovat salamilla tai pekonilla lihaisammaksi tuunattuja versioita. Kimppakivasta riittää maistuvaa jaettavaa koko seurueelle. Seuraa tuoksua, tule ja maista!

www.facebook.com/Ruisherkku
@ruisherkku


Hellsinki’s Real Hot Dogs

Tarjoilemme parhaita mahdollisia hodareita ja wurstiannoksia. Ilman oikoteitä teemme kaikki täytteet, kastikkeet ja lisukkeet itse, tuoreista raaka-aineista. Tule ja testaa mikä on sinun suosikki Gourmet-hodarisi: New Yorker, Mexican vai German. Vai maistuisiko oluen seurana Currywurst tai Cheddar-Jalapeno?

Currywurst on perinteinen saksalainen herkku, Cheddar-jalapenowurst on mausteisemman ruoan ystäville. Lisukkeet  voit valita oman maun mukaan listaltamme. Gourmet Hodareista löytyy perinteisempi New Yorker, Mexicanissa on enemmän potkua ja German on hapankaalin ystävän valinta. Kaikki täytteet ja kastikkeet teemme itse tuoreista raaka-aineista. Yhteistyökumppanimme ovat Helsingin Makkaratehdas, Hellmans ja Nurmileipä.

@hki_real_hotdogs
www.facebook.com/makkaraherkku


Kuivalihakundi

Ronskilla otteella valmistettua kuivalihaa! Kuivalihakundilta löytyy valikoimasta muun muassa, nautaa, kanaa, porsasta, hevosta ja saksanhirveä!
Homma on saanut alkunsa kotikeittiöstä ja siitä, kun meille ei kelvannut paskat jerkyt! Ollaan vuosien aikana kasvettu alan merkittäväksi toimijaksi ja meijän visioissa tullaan olemaan maailman törkysin ja ronskein kuivaliha valmistaja!

Myymme kuivalihaa, suurimmaksi osaksi suomalaisista lihoista valmistettuna.


Visalle Oy & Haapasalon Hatsapuri

Visalle Oy on vuonna 2009 perustettu perheyritys.

Valikoimastamme löytyy aitoja Lappeenrantalaisia Vety ja Atomi lihapiirakoita (myös vege- ja gluteenittomat vaihtoehdot). Vedyt ja Atomit valmistetaan täysin suomalaisista raaka-aineista. Kesän 2021 uutuutena tuomme tapahtumiin, myös maankuuluja Haapasalon hatsapurileipiä. Hatsapurit valmistetaan pääsääntöisesti Puumalassa. Tilapäisesti hatsapureja voidaan kuitenkin toistaiseksi teettää sopimusvalmistajilla Suomessa ja Virossa, jos kapasiteetti Puumalassa ei riitä vastaamaan kysyntää.

facebook/visalleoy
FB: Haapasalon Hatsapuri
IG: @haapasalonhatsapuri


Iron Pig Food Truck

Keittiössä häärää Heidi & Edi, me pyöritetään Food Truckia Tamperella. Ruokafilosofia: Intohimona on liha, makuja ja vaikutteita haetaan ympäri maailmaa. Tästä on unelmoitu ja tätä tehdään sydämellä.

Savustettua lohta, perunaa, purjoa ja kermaviiliä. 60° Possunkylki, kaalia ja sinappia. Friteerattua Broitsua ”Kara-age”, chiliä ja majoneesia. Jälkkäriä sekä paikallisen Poikain Parhaat virvoitusjuomia.

Instagram: @ironpigfood
Facebook: @IronPigFood

Juomatarjonta

Julkaistavat tiedot perustuvat panimoiden ilmoittamiin tietoihin. Muutokset juomavalikoimassa ovat mahdollisia, ajan tasalla olevat juomatiedot ja valikoiman saatte ko. osastolta paikan päältä. Tarjolla on sadasta kolmeen sataan erilaista juomaa. Myös alkoholittomia juomia saatavissa.

Juomalistaan voit tutustua tästä: JuomalistaTRE2021

Liput

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy päivittäin klo 18:00 saakka. Myös päiväsaikaan pitää erikseen ostaa SOPP lasi, mikäli haluat jotain juoda.
Jos sinulla on aiemmilta vuosilta virallinen SOPP -lasi, voit käyttää myös sitä.

Kaikkiin ennakkolippuihin sisältyy lasimaksu lasituopista. Tyhjän lasin saat viedä kotiin. Jos palautat lasin lasipisteelle ehjänä, siitä hyvitetään 2 euroa. Max. 1 hyvitys / hlö. Tapahtumassa käytetään ainoastaan tapahtuman omia laseja.

LIPUT & INFOT

Express -lasilippu

Express lasilipulla voit välttää lasipisteelle jonottamisen ja pääset klo 18.00 saakka alueelle sisään priority -sisäänkäynnin kautta. Lasin saat lippua vastaan saapuessasi alueelle. Lippu ei sisällä sisäänpääsyä klo 18 jälkeen.

Sisäänpääsy yhdelle

Hinta sisältää yhden henkilön sisäänpääsyn alueelle priority -sisäänkäynnin kautta ja lasimaksun lippuun merkittynä päivänä. Ostamalla lipun etukäteen vältät jonot ja saat heti saapuessasi iltarannekkeen.

Sisäänpääsy kahdelle

Hinta sisältää kahden henkilön priority -sisäänpääsyt ja lasimaksut lippuun merkittynä päivänä. Ostamalla lipun etukäteen vältätte jonot ja saatte heti saapuessanne iltarannekkeet. Molempien henkilöiden tulee saapua samanaikaisesti alueelle.

Kolmen päivän lippu yhdelle

Hinta sisältää yhden henkilön priority -sisäänpääsyt alueelle kaikkina kolmena päivänä sekä yhden lasimaksun.

Pöytävaraus PÄIVÄ – max. 6 hlö

Hinta sisältää enintään kuuden henkilön priority -sisäänpääsyt ja lasimaksut lippuun merkittynä päivänä sekä oman pöydän erilliseltä pöytävarausalueelta. Hintaan kuuluu myös yksi pullovesi per henkilö sekä iltarannekkeet heti saapumisen yhteydessä. Pöytä on otettava käyttöön kahden ensimmäisen aukiolotunnin aikana, muuten pöytävaraus peruuntuu. Riittää, että yksi henkilö saapuu lipun kanssa ajoissa ja ottaa pöydän käyttöön. Muut voivat saapua myöhemminkin. Pöytä on käytössänne niin kauan kuin olette alueella ja pöytää käytätte.

Pöytävaraus ILTA – max. 6 hlö

Hinta sisältää enintään kuuden henkilön priority -sisäänpääsyt ja lasimaksut lippuun merkittynä päivänä sekä oman pöydän erilliseltä pöytävarausalueelta. Hintaan kuuluu myös yksi pullovesi per henkilö sekä iltarannekkeet heti saapumisen yhteydessä. Pöytä on otettava käyttöön klo 17 – 20 välisenä aikana. Riittää, että yksi henkilö saapuu lipun kanssa ajoissa ja ottaa pöydän käyttöön. Muut voivat saapua myöhemminkin. Pöytä on käytössänne niin kauan kuin olette alueella ja pöytää käytätte.

Yleisötasting – Tule mukaan SOPP tastingiin!

pe 2.7.2021 klo 16:00 & 19:00
la 3.7.2021 klo 14:00, 16:00 & 19:00

Olutreissun olutasiantuntija Anikó Lehtinen ja Beer Sommelier Maria Markus sekä Beer Sommelier Olli Majanen johdattavat sinut olutmakujen ja –tarinoiden maailmaan. Maistat suomalaisia pienpanimotaidonnäytteitä ja kuulet niiden tekijöistä, raaka-aineista sekä panimoista kevyellä otteella. Samalla vinkataan Suomen olutmatkailunähtävyydet alueellasi sekä kerrotaan olutmatkailuvinkkejä. Tastingiin kuuluu 5 erilaista panimotuotetta ja se kestää noin puoli tuntia. Paikalla on aina yksi näistä oluen ammattilaisista.

Huom.! Pelkkä tasting -lippu ei oikeuta alueelle sisäänpääsyyn klo 18 jälkeen. Ostathan myös sisäänpääsyn klo 18 jälkeen alkaviin tastingeihin.

 

Osta lippuja

Lasimaksu

Lasi on maksullinen. Tyhjän lasin saa viedä kotiin. Mikäli palautat lasin ehjänä lasipisteeseen, hyvitämme lasista 2 eur. Jotta kukaan ei keräilisi toisten tuoppeja, hyvitys annetaan yhdestä lasista yhdelle henkilölle.

Saatavissa on myös yhden desilitran maistelulaseja, jotka myydään omaksi.

Tapahtumassa käytetään ainoastaan tapahtuman omia pestäviä laseja. Mikäli sinulle on ennestään virallinen SOPP -lasi, voit sitä käyttää. Lasimaksu sisältyy pääsylippujen ja ennakkolippujen hintaan.

Vältä jonot ja osta lasisi etukäteen Tiketistä tai www.suuretoluet.fi -sivustolta. 

Saapuminen

SOPP Tampere järjestetään Ratinanniemen festivaalipuistossa, joka sijaitsee Laukonsillan kupeessa ja Tampereen stadionin takana. Viihtyisä puistoalue tarjoaa erinomaiset puitteet ja hyvät kulkuyhteydet.

Ratinanniemeen on helppo saapua kävellen, pyörällä, ratikalla (Keskustorin pysäkki) tai linja-autolla (linja-autoasema tai Keskustorin pysäkki).

Ohjelma

Tule mukaan SOPP tastingiin!  

Olutreissun olutasiantuntija Anikó Lehtinen ja Beer Sommelier Maria Markus sekä Beer Sommelier Olli Majanen johdattavat sinut olutmakujen ja –tarinoiden maailmaan. Maistat suomalaisia pienpanimotaidonnäytteitä ja kuulet niiden tekijöistä, raaka-aineista sekä panimoista kevyellä otteella. Samalla vinkataan Suomen olutmatkailunähtävyydet alueellasi sekä kerrotaan olutmatkailuvinkkejä. Tastingiin kuuluu 5 erilaista panimotuotetta ja se kestää noin puoli tuntia, hinta 20 €/hlö.  Paikalla on aina yksi näistä oluen ammattilaisista.

Tastingit järjestetään:

  • pe 2.7.2021 klo 16.00 ja 19.00
  • la 3.7.2021 klo 14.00, 16.00 ja 19.00
  • liput myynnissä Tiketissä ja paikan päällä infopisteessä. Rajoitettu henkilömäärä.

Lauantai-illassa

Duo Katja Koistinen ja Jukka Jänkälä.

Muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Kartta

Tutustu tapahtuman aluekarttaan tästä linkistä: Tampere 2021 pohjakartta final

Suuret Oluet – Pienet Panimot
Laukonpolku
Ratinanniemen festivaalipuisto
Tampere

Hyvä tietää

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja lisätietoihin klikkaamalla tästä.

Yhteistyössä