Siirry sisältöön

Oulu

Suuret Oluet – Pienet Panimot (SOPP) Oulu

Suuret Oluet – Pienet Panimot Oulu 2020 järjestetään alustavasti 27. – 29.8.2020 (muutokset mahdollisia).

Kauppatori

Sisäänkäynti suljetaan noin tuntia ennen sulkemisaikaa.

SOPP Oulussa neljännen kerran

Miltä kuulostaisi lämmitetty teltta, pienpanimofestarit, juomat oikeista laseista, rento tunnelma ja laaja juomavalikoima? SOPP eli Suuret Oluet – Pienet Panimot on vastaus tähän kaikkeen.  SOPP järjestetään tänä vuonna Oulussa kolmannen kerran. Suosittu tapahtuma järjestetään perinteisellä paikalla, mutta alue laajenee. Ennakkolipun ostaneiden sisäänpääsyä helpotetaan omalla erillisellä sisäänkäynnillä. Kysy myös erilaisia yritys- ja tastingtilaisuuksia ryhmille. Tervetuloa viihtymään!

Panimot & juomavalmistajat

Näytteilleasettaja

Kaupunki

Kotisivu

Osaston nro.

Menu

 
 


 


 

Juomatarjonta

Kun tapahtuma alkaa, julkaisemme sivun alussa mietojen juomien listan. Lisäksi tapahtumassa jaossa runsas, mutta rajallinen määrä painettuja käsiohjelmia, joihin on listattu mukana olevat panimot ja heidän osastonsa juomatarjonta. Julkaistavat tiedot perustuvat panimoiden ilmoittamiin tietoihin. Muutokset juomavalikoimassa ovat mahdollisia, ajan tasalla olevat juomatiedot ja valikoiman saatte ko. osastolta paikan päältä. Tarjolla on sadasta kolmeen sataan erilaista juomaa. Myös alkoholittomia juomia saatavissa.

Liput

Suosittelemme ostamaan liput etukäteen.  Suosittelemme pöytävarauslippuja, hinta sisältää enintään kahdeksan hengen sisäänpääsyt, lasimaksut ja oman pöydän. Pöytä on käytössänne niin kauan kuin olette alueella ja käytätte pöytää. Lipun hinta riippuu siitä, milloin saavutte alueelle.

Ennakkolipunmyynti päättyy ko. päivän aamuna, ellei ennakkolippuja ole myyty loppuun tätä ennen. Ennakkolipun ostaneet voivat tulla suoraan tapahtuman portille, josta henkilökunta ohjaa teidät oikeasta paikasta sisälle. Ennakkolippujen virallinen jälleenmyyjä on Tiketti.

Kaikkia paikkoja ei myydä etukäteen, vaan tapahtumaan voi ostaa pääsylipun myös portilta. Portilta myydään lippuja sitä mukaan, kun alueella on tilaa. Ovelta ostettavien lippujen hinnat julkaistaan myöhemmin. Tapahtumaan on perinteisesti vapaa pääsy päivittäin klo 18.00 saakka.

Osta lippuja

Lasimaksu

Lasimaksu on 4 eur. Tyhjän lasin saa viedä kotiin. Mikäli palautat lasin ehjänä lasipisteeseen, hyvitämme lasista 2 eur. Jotta kukaan ei keräilisi toisten tuoppeja, hyvitys annetaan yhdestä lasista yhdelle henkilölle.

Saatavissa on myös yhden desilitran maistelulaseja, jotka myydään omaksi 5 euron hintaan.

Tapahtumassa käytetään ainoastaan tapahtuman omia pestäviä laseja. Mikäli sinulle on ennestään virallinen SOPP -lasi, voit sitä käyttää. Lasimaksu sisältyy pääsylippujen ja ennakkolippujen hintaan.

Saapuminen

Vanha Suurtori on keskeinen ja tunnettu paikka, jonne on helppo saapua kävellen, pyörällä tai julkisilla.

Ohjelma

Tapahtuman pääosassa ovat suomalaiset pienpanimotuotteet. Iltaisin tapahtumassa on myös esiintyjiä:

Muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Kartta

 

Hyvä tietää

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja lisätietoihin klikkaamalla tästä.