Siirry sisältöön

Oulu

Suuret Oluet – Pienet Panimot (SOPP) Oulu 2021

  • Aluekartan löydät klikkaamalla tästä!
  • Juomalistan löydät klikkaamalla tästä!

  • Kauppatori
  • To 26.8.2021 klo 15.00 – 00.00
  • Pe 27.8.2021 klo 15.00 – 00.00
  • La 28.8.2021 klo 12.00 – 00.00

SOPP Oulussa viidennen kerran

Miltä kuulostaisi lämmitetty teltta, pienpanimofestarit, juomat oikeista laseista, rento tunnelma ja laaja juomavalikoima? SOPP eli Suuret Oluet – Pienet Panimot on vastaus tähän kaikkeen. SOPP järjestetään tänä vuonna Oulussa neljännen kerran. Suosittu tapahtuma järjestetään perinteisellä paikalla. Kysy myös erilaisia yritys- ja tasting -tilaisuuksia ryhmille. Tervetuloa viihtymään!

Panimot & juomavalmistajat

Näytteilleasettaja

Kaupunki

Kotisivu

Osaston nro.

Bock's Corner Brewery
Vaasa
2
Honkavuori
Joensuu
3
Iso-Kallan Panimo
Kuopio
4
Lammin Sahti
Lammi
1
Lapin Panimo
Rovaniemi
5
Maistila
Oulu
6
Mallassepät
Naantali
7
Mallaskosken panimo
Seinäjoki
8
Pyynikin Brewing Company
Tampere
9
Sonnisaari Panimo
Oulu
10
Stallhagen Ab
Ahvenanmaa
11
Tornion Panimo
Tornio
12

Menu


Ruisherkku

Mitä olisikaan Suomen kesä ja oluttapahtuma ilman Ruisherkkua?! Ruisleipä ja valkosipulin tuoksu huumaavat tapahtumakansaa jo kymmenettä kesää. Jos olet valkosipulin ystävä, tätä ei voi jättää väliin; valkosipulivoissa paahdetut ruisleivät ovat oluen parhaita ystäviä. Seuraa tuoksua ja maista joko yksin tai pöytäseurueen kanssa!

Ruisherkku on valkosipulivoissa paahdettua kotimaista ruisleipää. Ruisherkku on kasvisannos dipillä ja maustekurkuilla, Mättö ja Pekonitouhu ovat salamilla tai pekonilla lihaisammaksi tuunattuja versioita. Kimppakivasta riittää maistuvaa jaettavaa koko seurueelle. Seuraa tuoksua, tule ja maista!

www.facebook.com/Ruisherkku
@ruisherkku

 


Visalle Oy & Haapasalon Hatsapuri

Visalle Oy on vuonna 2009 perustettu perheyritys.

Valikoimastamme löytyy aitoja Lappeenrantalaisia Vety ja Atomi lihapiirakoita (myös vege- ja gluteenittomat vaihtoehdot). Vedyt ja Atomit valmistetaan täysin suomalaisista raaka-aineista. Kesän 2021 uutuutena tuomme tapahtumiin, myös maankuuluja Haapasalon hatsapurileipiä. Hatsapurit valmistetaan pääsääntöisesti Puumalassa. Tilapäisesti hatsapureja voidaan kuitenkin toistaiseksi teettää sopimusvalmistajilla Suomessa ja Virossa, jos kapasiteetti Puumalassa ei riitä vastaamaan kysyntää.

facebook/visalleoy
FB: Haapasalon Hatsapuri
IG: @haapasalonhatsapuri


Kujalan Burgeri

Kujalan burgeri myy lähiruokaa burgeriteltasta tai reissun päällä burgeriautosta.
Kujalan tilan burgeriauto kiertää tapahtumissa  ja on myös tilattavissa yksityis- tai yritystilaisuuksiin tarpeiden mukaan.

Kujalan burgeri löökikastikkeilla, maalaisranskalaiset

instagram ja facebook @kujalanburgeri


TMI Tapio Veli Määttä, Posio

Olemme Posiolta Kitkajärven rannalta Riisitunturin kupeesta. Valmistamme ja myymme ruokaa tapahtumissa. Mm. muikku jota myymme on itsepyydettyä Kitkajärvestä.

Muikkurove, muikkulautanen, lohilautanen, makkara, makkaraperunat, hot dog, kasvikset, perunat, virvoitusjuomat, kahvi. Annoksia voidaan miksata asiakkaan toivomuksien mukaan. Annoksiin saa halutessaan valkosipulikastikkeen. Käytämme paikallisia ja kotimaisia raaka-aineita.

https://kitkanmuikku.business.site/
https://www.facebook.com/Kitkanmuikku/

Juomatarjonta

  • Juomalistan löydät klikkaamalla tästä!Kun tapahtuma alkaa, julkaisemme sivun alussa mietojen juomien listan. Julkaistavat tiedot perustuvat panimoiden ilmoittamiin tietoihin. Muutokset juomavalikoimassa ovat mahdollisia, ajan tasalla olevat juomatiedot ja valikoiman saatte ko. osastolta paikan päältä. Tarjolla on sadasta kolmeen sataan erilaista juomaa. Myös alkoholittomia juomia saatavissa.

Liput

LIPUT & INFOT

Express -lasilippu

Express lasilipulla voit välttää lasipisteelle jonottamisen ja pääset klo 18.00 saakka alueelle sisään priority -sisäänkäynnin kautta. Lasin saat lippua vastaan saapuessasi alueelle. Lippu ei sisällä sisäänpääsyä klo 18 jälkeen.

Sisäänpääsy yhdelle

Hinta sisältää yhden henkilön sisäänpääsyn alueelle priority -sisäänkäynnin kautta ja lasimaksun lippuun merkittynä päivänä. Ostamalla lipun etukäteen vältät jonot ja saat heti saapuessasi iltarannekkeen.

Sisäänpääsy kahdelle

Hinta sisältää kahden henkilön priority -sisäänpääsyt ja lasimaksut lippuun merkittynä päivänä. Ostamalla lipun etukäteen vältätte jonot ja saatte heti saapuessanne iltarannekkeet. Molempien henkilöiden tulee saapua samanaikaisesti alueelle.

Kolmen päivän lippu yhdelle

Hinta sisältää yhden henkilön priority -sisäänpääsyt alueelle kaikkina kolmena päivänä sekä yhden lasimaksun.

Pöytävaraus PÄIVÄ – max. 6 hlö

Hinta sisältää enintään kuuden henkilön priority -sisäänpääsyt ja lasimaksut lippuun merkittynä päivänä sekä oman pöydän erilliseltä pöytävarausalueelta. Hintaan kuuluu myös yksi pullovesi per henkilö sekä iltarannekkeet heti saapumisen yhteydessä. Pöytä on otettava käyttöön kahden ensimmäisen aukiolotunnin aikana, muuten pöytävaraus peruuntuu. Riittää, että yksi henkilö saapuu lipun kanssa ajoissa ja ottaa pöydän käyttöön. Muut voivat saapua myöhemminkin. Pöytä on käytössänne niin kauan kuin olette alueella ja pöytää käytätte.

Pöytävaraus ILTA – max. 6 hlö

Hinta sisältää enintään kuuden henkilön priority -sisäänpääsyt ja lasimaksut lippuun merkittynä päivänä sekä oman pöydän erilliseltä pöytävarausalueelta. Hintaan kuuluu myös yksi pullovesi per henkilö sekä iltarannekkeet heti saapumisen yhteydessä. Pöytä on otettava käyttöön klo 17 – 20 välisenä aikana. Riittää, että yksi henkilö saapuu lipun kanssa ajoissa ja ottaa pöydän käyttöön. Muut voivat saapua myöhemminkin. Pöytä on käytössänne niin kauan kuin olette alueella ja pöytää käytätte.

Yleisötasting – Tule mukaan SOPP tastingiin!

Olutreissun olutasiantuntija Anikó Lehtinen ja Beer Sommelier Maria Markus sekä Beer Sommelier Olli Majanen johdattavat sinut olutmakujen ja –tarinoiden maailmaan. Maistat suomalaisia pienpanimotaidonnäytteitä ja kuulet niiden tekijöistä, raaka-aineista sekä panimoista kevyellä otteella. Samalla vinkataan Suomen olutmatkailunähtävyydet alueellasi sekä kerrotaan olutmatkailuvinkkejä. Tastingiin kuuluu 5 erilaista panimotuotetta ja se kestää noin puoli tuntia. Paikalla on aina yksi näistä oluen ammattilaisista.
Huom.! Pelkkä tasting -lippu ei oikeuta alueelle sisäänpääsyyn klo 18 jälkeen. Ostathan myös sisäänpääsyn klo 18 jälkeen alkaviin tastingeihin.

www.suuretoluet.fi

 

Osta lippuja

Lasimaksu

Lasimaksu ovelta on 5 euroa. Tyhjän lasin saa viedä kotiin. Mikäli palautat lasin ehjänä lasipisteeseen, hyvitämme lasista 2 eur. Jotta kukaan ei keräilisi toisten tuoppeja, hyvitys annetaan yhdestä lasista yhdelle henkilölle.

Saatavissa on myös yhden desilitran maistelulaseja, jotka myydään omaksi.

Tapahtumassa käytetään ainoastaan tapahtuman omia pestäviä laseja. Mikäli sinulle on ennestään virallinen SOPP -lasi, voit sitä käyttää. Lasimaksu sisältyy pääsylippujen ja ennakkolippujen hintaan.

Saapuminen

Oulun kauppatori on keskeinen ja tunnettu paikka, jonne on helppo saapua kävellen, pyörällä tai julkisilla. Portti sijaitsee Kaarlenväylän ja Rantakadun risteyksessä.

Ohjelma

Tapahtuman pääosassa ovat suomalaiset pienpanimotuotteet.

Deborah Jones and Patrik Moilanen esiintyvät perjantaina ja lauantaina Oulun SOPP -tapahtumassa noin klo 20 ja 22. Tervetuloa!

Muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Kartta

Aluekartan löydät klikkaamalla tästä!

Hyvä tietää

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja lisätietoihin klikkaamalla tästä.

To