Siirry sisältöön

Oulu

Suuret Oluet – Pienet Panimot (SOPP) Oulu

Suuret Oluet – Pienet Panimot Oulu 2020 järjestetään alustavasti 27. – 29.8.2020 (muutokset mahdollisia).

Tutustu juomatarjontaan tästä.

Kauppatori

  • to 29.8.2019 klo 15 – 24
  • pe 30.8.2019 klo 14 – 01
  • la 31.8.2019 klo 12 – 01

Sisäänkäynti suljetaan noin tuntia ennen sulkemisaikaa.

SOPP Oulussa kolmannen kerran – alue laajenee

Miltä kuulostaisi lämmitetty teltta, pienpanimofestarit, juomat oikeista laseista, rento tunnelma ja laaja juomavalikoima? SOPP eli Suuret Oluet – Pienet Panimot on vastaus tähän kaikkeen.  SOPP järjestetään tänä vuonna Oulussa kolmannen kerran. Suosittu tapahtuma järjestetään perinteisellä paikalla, mutta alue laajenee. Ennakkolipun ostaneiden sisäänpääsyä helpotetaan omalla erillisellä sisäänkäynnillä. Kysy myös erilaisia yritys- ja tastingtilaisuuksia ryhmille. Tervetuloa viihtymään!

Panimot & juomavalmistajat

Näytteilleasettaja

Kaupunki

Kotisivu

Bock’s Corner Brewery Oy
Vaasa
Haapala BnB
Sotkamo
Hailuodon Panimo
Hailuoto
Iso-Kallan Panimo
Kuopio
Lammin Sahti Oy
Lammi
Lapin panimo / Lapland Brewery
Rovaniemi
Lumi Brewing Company
Espoo
Maistila
Oulu
Mallaskellari Pub ja Panimo
Oulu
Mallaskoski
Seinäjoki
Mustan Virran Panimo Oy
Savonlinna
Panimo Honkavuori Oy
Joensuu
Panimo Kiiski Oy
Mäntsälä
Panimoravintola Bryggeri Helsinki
Helsinki
Panimoyhtiö Tuju
Lappeenranta
Pyynikin Brewing Company
Tampere
Sonnisaari panimo
Oulu
Teerenpeli Panimo & Tislaamo
Lahti
Top Fuel Beer Company
Lohja
Tornion Panimo
Tornio
Vakka-Suomen Panimo Oy
Uusikaupunki

Menu

Ruisherkku on valkosipulivoissa paahdettua ruisleipää, joka tarjoillaan lämpimänä annoksena pannulta lisukkeiden kanssa. Annoskoot vaihtelevat rovesta ämpäriin. Ruisherkkuannos sisältää leipätikkujen lisäksi majoneesin ja maustekurkut. Lihaisemman version annoksesta saa lisäämällä pekonia, salamia tai molempia. Tulisuutta saa makuun mukaan jalopenoilla.
– Ruisherkku


Lappeenrantalaiset Vety ja Atomi lihapiirakat.
– Visalle Oy


Olemme keskittyneet juustotuotteisiin. Valmistamme munajuustoa, josta valmistetaan ruisburgereita, joko pelkästään juustoa tai sitten mukana on myös lihapihvi.
– Minimeijeri


Premium hampurilaiset sekä BBQ ruuat: Dry Aged-hampurilainen ja Texas Chili. Käytettävä liha on joko nautaa tai Black Angusta tai possun kassleria.
– Texas BBQ


Kitkajärven muikut, lohi, makkaraperunat, lihapyörykät, grillimakkara ja virvoitusjuomat & kahvi.
– Tmi Tapio Veli Määttä

Juomatarjonta

Kun tapahtuma alkaa, julkaisemme sivun alussa mietojen juomien listan. Lisäksi tapahtumassa jaossa runsas, mutta rajallinen määrä painettuja käsiohjelmia, joihin on listattu mukana olevat panimot ja heidän osastonsa juomatarjonta. Julkaistavat tiedot perustuvat panimoiden ilmoittamiin tietoihin. Muutokset juomavalikoimassa ovat mahdollisia, ajan tasalla olevat juomatiedot ja valikoiman saatte ko. osastolta paikan päältä. Tarjolla on sadasta kolmeen sataan erilaista juomaa. Myös alkoholittomia juomia saatavissa.

Liput

Suosittelemme ostamaan liput etukäteen.  Suosittelemme pöytävarauslippuja, hinta sisältää enintään kahdeksan hengen sisäänpääsyt, lasimaksut ja oman pöydän. Pöytä on käytössänne niin kauan kuin olette alueella ja käytätte pöytää. Lipun hinta riippuu siitä, milloin saavutte alueelle.

Ennakkolipunmyynti päättyy ko. päivän aamuna, ellei ennakkolippuja ole myyty loppuun tätä ennen. Ennakkolipun ostaneet voivat tulla suoraan tapahtuman portille, josta henkilökunta ohjaa teidät oikeasta paikasta sisälle. Ennakkolippujen virallinen jälleenmyyjä on Tiketti.

Kaikkia paikkoja ei myydä etukäteen, vaan tapahtumaan voi ostaa pääsylipun myös portilta. Portilta myydään lippuja sitä mukaan, kun alueella on tilaa. Portilta ostettaessa pääsylippu on 10 eur/hlö, sisältäen lasimaksun. Tapahtumaan on perinteisesti vapaa pääsy päivittäin klo 18.00 saakka.

Osta lippuja

Lasimaksu

Lasimaksu on 4 eur. Tyhjän lasin saa viedä kotiin. Mikäli palautat lasin ehjänä lasipisteeseen, hyvitämme lasista 2 eur. Jotta kukaan ei keräilisi toisten tuoppeja, hyvitys annetaan yhdestä lasista yhdelle henkilölle.

Saatavissa on myös yhden desilitran maistelulaseja, jotka myydään omaksi 5 euron hintaan.

Tapahtumassa käytetään ainoastaan tapahtuman omia pestäviä laseja. Mikäli sinulle on ennestään virallinen SOPP -lasi, voit sitä käyttää. Lasimaksu sisältyy pääsylippujen ja ennakkolippujen hintaan.

Saapuminen

Vanha Suurtori on keskeinen ja tunnettu paikka, jonne on helppo saapua kävellen, pyörällä tai julkisilla.

Ohjelma

Tapahtuman pääosassa ovat suomalaiset pienpanimotuotteet. Iltaisin tapahtumassa on myös esiintyjiä:

  • To 29.8.2019 – Sound Blast Profile
  • Pe 30.8.2019 – Hämis
  • La 31.8.2019 – Maya Paakkari Duo

Muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Kartta

Hyvä tietää

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja lisätietoihin klikkaamalla tästä.