Siirry sisältöön

Lahti

Suuret Oluet – Pienet Panimot (SOPP) Lahti 2021

  • Satamatori
  • To 8.7.2021 klo 15.00 – 00.00
  • Pe 9.7.2021 klo 12.00 – 00.00
  • La 10.7.2021 klo 12.00 – 00.00

Miltä kuulostaisi kesä, pienpanimofestarit, juomat oikeista laseista, rento tunnelma ja laaja juomavalikoima? SOPP eli Suuret Oluet – Pienet Panimot on vastaus tähän kaikkeen. Ensimmäisen kerran Suuret Oluet – Pienet Panimot järjestettiin Lahdessa vuonna 2003.  Tervetuloa viihtymään!

Tutustu juomalistaan tästä.

Tutustu alueeseen tästä. 

Ohjelmaa SOPP Lahti -tapahtumassa

  • pe 9.7. – Irwinin lapset
  • la 10.7. – Leipomo

Panimot & juomavalmistajat

Näytteilleasettaja

Kaupunki

Kotisivu

Osaston nro.

8-Bit Brewing
Espoo
6
Fiskarsin Panimo
Fiskars
7
Hollolan Hirvi
Hollola
4
Honkavuori
Joensuu
3
Iso-Kallan Panimo
Kuopio
2
Kiiski
Mäntsälä
14
Lammin Sahti
Lammi
1
Maku Brewing
Tuusula
15
Stadin Panimo
Helsinki
12
Suomenlinnan Panimo
Helsinki
7
Takatalo & Tompuri Brewery
Virolahti
5
Teerenpeli Panimo & Tislaamo Oy
Lahti
11
Tornion Panimo
Tornio
10
Varastopanimo
Joutsa
9
Waahto Brewery
Savonlinna
13
Ägräs Distillery
Fiskars
8

Menu

Tapahtumassa ruokamyyjiä, joiden valikoimiin kuuluu muun muassa seuraavanlaisia herkkuja:


Hellsinki’s Real Hot Dogs

Tarjoilemme parhaita mahdollisia hodareita ja wurstiannoksia. Ilman oikoteitä teemme kaikki täytteet, kastikkeet ja lisukkeet itse, tuoreista raaka-aineista. Tule ja testaa mikä on sinun suosikki Gourmet-hodarisi: New Yorker, Mexican vai German. Vai maistuisiko oluen seurana Currywurst tai Cheddar-Jalapeno?

Currywurst on perinteinen saksalainen herkku, Cheddar-jalapenowurst on mausteisemman ruoan ystäville. Lisukkeet  voit valita oman maun mukaan listaltamme. Gourmet Hodareista löytyy perinteisempi New Yorker, Mexicanissa on enemmän potkua ja German on hapankaalin ystävän valinta. Kaikki täytteet ja kastikkeet teemme itse tuoreista raaka-aineista. Yhteistyökumppanimme ovat Helsingin Makkaratehdas, Hellmans ja Nurmileipä.

@hki_real_hotdogs
www.facebook.com/makkaraherkku


Kuivalihakundi

Ronskilla otteella valmistettua kuivalihaa! Kuivalihakundilta löytyy valikoimasta muun muassa, nautaa, kanaa, porsasta, hevosta ja saksanhirveä!
Homma on saanut alkunsa kotikeittiöstä ja siitä, kun meille ei kelvannut paskat jerkyt! Ollaan vuosien aikana kasvettu alan merkittäväksi toimijaksi ja meijän visioissa tullaan olemaan maailman törkysin ja ronskein kuivaliha valmistaja!

Myymme kuivalihaa, suurimmaksi osaksi suomalaisista lihoista valmistettuna.


Visalle Oy & Haapasalon Hatsapuri

Visalle Oy on vuonna 2009 perustettu perheyritys.

Valikoimastamme löytyy aitoja Lappeenrantalaisia Vety ja Atomi lihapiirakoita (myös vege- ja gluteenittomat vaihtoehdot). Vedyt ja Atomit valmistetaan täysin suomalaisista raaka-aineista. Kesän 2021 uutuutena tuomme tapahtumiin, myös maankuuluja Haapasalon hatsapurileipiä. Hatsapurit valmistetaan pääsääntöisesti Puumalassa. Tilapäisesti hatsapureja voidaan kuitenkin toistaiseksi teettää sopimusvalmistajilla Suomessa ja Virossa, jos kapasiteetti Puumalassa ei riitä vastaamaan kysyntää.

facebook/visalleoy
FB: Haapasalon Hatsapuri
IG: @haapasalonhatsapuri


Texas BBQ

Texas BBQ tarjoaa food truckista herkullisia premium burgereita Black Angus pihveillä tai BBQ lihoilla. Lautasannoksena Texas chiliä. Texas BBQ on tuttu myös aiemmista SOPP -tapahtumista!

Juomatarjonta

Julkaistavat tiedot perustuvat panimoiden ilmoittamiin tietoihin. Muutokset juomavalikoimassa ovat mahdollisia, ajan tasalla olevat juomatiedot ja valikoiman saatte ko. osastolta paikan päältä. Tarjolla on sadasta kolmeen sataan erilaista juomaa. Myös alkoholittomia juomia saatavissa.

Listan juomista löydät tästä!

 

Liput

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy päivittäin klo 18:00 saakka. Myös päiväsaikaan pitää erikseen ostaa SOPP lasi, mikäli haluat jotain juoda. Jos sinulla on aiemmilta vuosilta virallinen SOPP -lasi, voit käyttää myös sitä.

Kaikkiin ennakkolippuihin sisältyy lasimaksu lasituopista. Tyhjän lasin saat viedä kotiin. Jos palautat lasin lasipisteelle ehjänä, siitä hyvitetään 2 euroa. Max. 1 hyvitys / hlö. Tapahtumassa käytetään ainoastaan tapahtuman omia laseja.

LIPUT & INFOT

Express -lasilippu

Express lasilipulla voit välttää lasipisteelle jonottamisen ja pääset klo 18.00 saakka alueelle sisään priority -sisäänkäynnin kautta. Lasin saat lippua vastaan saapuessasi alueelle. Lippu ei sisällä sisäänpääsyä klo 18 jälkeen.

Sisäänpääsy yhdelle

Hinta sisältää yhden henkilön sisäänpääsyn alueelle priority -sisäänkäynnin kautta ja lasimaksun lippuun merkittynä päivänä. Ostamalla lipun etukäteen vältät jonot ja saat heti saapuessasi iltarannekkeen.

Sisäänpääsy kahdelle

Hinta sisältää kahden henkilön priority -sisäänpääsyt ja lasimaksut lippuun merkittynä päivänä. Ostamalla lipun etukäteen vältätte jonot ja saatte heti saapuessanne iltarannekkeet. Molempien henkilöiden tulee saapua samanaikaisesti alueelle.

Kolmen päivän lippu yhdelle

Hinta sisältää yhden henkilön priority -sisäänpääsyt alueelle kaikkina kolmena päivänä sekä yhden lasimaksun.

Pöytävaraus PÄIVÄ – max. 6 hlö

Hinta sisältää enintään kuuden henkilön priority -sisäänpääsyt ja lasimaksut lippuun merkittynä päivänä sekä oman pöydän erilliseltä pöytävarausalueelta. Hintaan kuuluu myös yksi pullovesi per henkilö sekä iltarannekkeet heti saapumisen yhteydessä. Pöytä on otettava käyttöön kahden ensimmäisen aukiolotunnin aikana, muuten pöytävaraus peruuntuu. Riittää, että yksi henkilö saapuu lipun kanssa ajoissa ja ottaa pöydän käyttöön. Muut voivat saapua myöhemminkin. Pöytä on käytössänne niin kauan kuin olette alueella ja pöytää käytätte.

Pöytävaraus ILTA – max. 6 hlö

Hinta sisältää enintään kuuden henkilön priority -sisäänpääsyt ja lasimaksut lippuun merkittynä päivänä sekä oman pöydän erilliseltä pöytävarausalueelta. Hintaan kuuluu myös yksi pullovesi per henkilö sekä iltarannekkeet heti saapumisen yhteydessä. Pöytä on otettava käyttöön klo 17 – 20 välisenä aikana. Riittää, että yksi henkilö saapuu lipun kanssa ajoissa ja ottaa pöydän käyttöön. Muut voivat saapua myöhemminkin. Pöytä on käytössänne niin kauan kuin olette alueella ja pöytää käytätte.

Yleisötasting – Tule mukaan SOPP tastingiin!

pe 9.7.2021 klo 16:00 & 19:00
la 10.7.2021 klo 14:00, 16:00 & 19:00

Olutreissun olutasiantuntija Anikó Lehtinen ja Beer Sommelier Maria Markus sekä Beer Sommelier Olli Majanen johdattavat sinut olutmakujen ja –tarinoiden maailmaan. Maistat suomalaisia pienpanimotaidonnäytteitä ja kuulet niiden tekijöistä, raaka-aineista sekä panimoista kevyellä otteella. Samalla vinkataan Suomen olutmatkailunähtävyydet alueellasi sekä kerrotaan olutmatkailuvinkkejä. Tastingiin kuuluu 5 erilaista panimotuotetta ja se kestää noin puoli tuntia. Paikalla on aina yksi näistä oluen ammattilaisista.

Huom.! Pelkkä tasting -lippu ei oikeuta alueelle sisäänpääsyyn klo 18 jälkeen. Ostathan myös sisäänpääsyn klo 18 jälkeen alkaviin tastingeihin.

Osta lippuja

Lasimaksu

Lasi on maksullinen. Tyhjän lasin saa viedä kotiin. Mikäli palautat lasin ehjänä lasipisteeseen, hyvitämme lasista 2 eur. Jotta kukaan ei keräilisi toisten tuoppeja, hyvitys annetaan yhdestä lasista yhdelle henkilölle.

Saatavissa on myös yhden desilitran maistelulaseja, jotka myydään omaksi.

Tapahtumassa käytetään ainoastaan tapahtuman omia pestäviä laseja. Mikäli sinulle on ennestään virallinen SOPP -lasi, voit sitä käyttää. Lasimaksu sisältyy pääsylippujen ja ennakkolippujen hintaan.

Saapuminen

Satamatori, Satamakatu, Lahti

Satamatorille on helppo saapua, tulitpa sitten kävellen, julkisilla, autolla tai pyörällä.

Polkupyörällä pääsee kätevästi aivan alueen välittömään läheisyyteen. Huomioithan kuitenkin, että polkupyörien sallittu ajoreitti kulkee makasiinirakennuksien takana.

Satamakadulla liikennettä rajoitetaan, mutta sataman pysäköintialue on käytettävissä.
Huoltoajo ja tontille ajo Satamakadulla on sallittua tapahtuman aikana.

Lahden Aluetaksi kuljettaa tapahtumapaikalle ja sieltä pois.

  • Tilaa taksi numerosta 0601 100 01 (palvelua 24/7)
  • Tai tilaa taksi sovelluksilla Lahden Aluetaksi tai Book a taxi
  • Lisätietoja www.lahdenaluetaksi.fi

Satama-alueella tapahtuman aikana vain Sibeliustalon taksitolppa käytössä.

Ohjelma

Tapahtuman pääosassa ovat suomalaiset pienpanimotuotteet.

Muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Kartta

Tutustu aluekarttaan tästä.

Hyvä tietää

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja lisätietoihin klikkaamalla tästä.